+389 71/267-552         zdruzenie.hope@gmail.com

Јавен Повик

ЈАВЕН ПОВИК  бр.01/2020

за обезбедување на услуги

Здружението Надеж-Норе од М.Каменица во рамките на проектот  „Чекориме напред“, на ден 12.06.2020 распишува повик до сите заинтересирани физички и правни лица, за пројавување на интерес за обезбедување на следниве услуги:

  1. Експерт за финансиска транспарентност за реализација на 1 работилница со членовите на здружението Надеж-Норе од М.Каменица
  2. Експерт за интернет и социјални мрежи за реализација на 1 работилница со членовите на здружението Надеж-Норе од М.Каменица
  3. Експерт за организациска структура за реализација на 1 работилница со членовите на здружението Надеж-Норе од М.Каменица
  4. Давање на услуга –наем на просторија за почетна и завршна прес конференција за проектот„Чекориме напред “,
  5. Давање на услуга –наем на просторија за 3(три) работилници за проектот„Чекориме напред”
  6. Угостителски услуги –кетеринг за почетна и завршна прес конференција од проектот„Чекориме напред “,
  7. Угостителски услуги –кетеринг 3 (три) работилници од  проектот„Чекориме напред “.

Заинтересираните физички и правни лица потребната документација за учество на повикот бр. 01/2020 можат да ја подигнат во просториите на ЗГ Надеж-Норе од М.Каменица да се обратат преку е-маил: zdruzenie.hope@gmail.com, или со контакт на следниве телефони: 071-267-379 и 071-256-016.  

12.06.2020 година

Здружение  Надеж-Норе

Претседател

Марија Ситновска 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Scroll to top