+389 71/267-552         zdruzenie.hope@gmail.com

Проект: „И старите знаат и старите можат“ – одржана работилница

На ден 04.09.2019 година со почеток од 17.00 часот, во Македонска Каменица, во рамките на проектот „И старите знаат и старите можат“ се одржа првата работилница со стари лица – членови на здружението на пензионери од Македонска Каменица.

На истата од страна на експертот – Зоран Биковски, на присутните лица – пензионери од здружението на пензионери од Македонска Каменица им беа презентирани техники за препознавање на лажни вести и форми на медиумска манипулација.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Scroll to top