+389 71/267-552         zdruzenie.hope@gmail.com

Учество на форум

На ден 05.07.2017 година, претставник од здружението „Надеж – Норе“ учествуваше на форум со тема: „Предизвици, перспективи и потенцијали на миграциите“, организиран во рамките на програмата „Civica mobilitas“.

Форумот се одржа во „Чифте Амам“ во Скопје.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Scroll to top