+389 71/267-552         zdruzenie.hope@gmail.com

Учество на форум – Прекугранична соработка

На ден 14.03.2018 година, претставници на здружението „Надеж – Норе“, присуствеваа на форум за интензивирање на сирабитката со Република Бугарија, и пронаоѓање на партнери за заедничко аплицирање на повикот за прекугранична соработка.

Форумот се одржа во ресторантот „Либеро“ во Делчево.

Истиот беше организиран од страна на ЕУ – Интераг Ипа програма за прекугранична соработка.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Scroll to top