+389 71/267-552         zdruzenie.hope@gmail.com

Учество на обука

Во периодот од 21.09. до 23.09.2018 година претставник од здружението „Надеж – Норе“, учетвуваше на обука на тема: „Транспарентност, отчетност и интегритет на институциите во јавните набавки“.

Обуката се одржа во хотелот „Метропол“ во Охрид.

Обуката беше во организација на: „Центарот за цивилни комуникации“ од Скопје и Фондацијата „Фокус“ од Велес, а истате беше спроведена во рамките на проект финансиран од ЕУ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Scroll to top