+389 71/267-552         zdruzenie.hope@gmail.com

Учество на обука

Во периодот од 18.09. до 20.09.2018 година, претставници на зружението „Надеж – Норе“, присуствуваа на обука на тема: „Следење на принципите на јавната администрација во зачувување на вредностите на добро управување“.

Обуката се реализираше во хотелот „Аурора“ во Берово.

Обуката ја организираше Центарот за управување со промени – ЦУП – Скопје, со проект поддржан од ЕУ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Scroll to top