+389 71/267-552         zdruzenie.hope@gmail.com

„Силни месни заедници, за силна локална демократија“ – Почетна прес конферанција

На ден 08.11.2018 година , со почеток во 12.00 часот , во просториите на ЗГ“ ИНИ“ Виница одржана е почетна прес- конференција за проектот:
– Силни месни заедници, за силна локална демократија
Проектот е имплементиран во рамки на проектот „Силни граѓански организации за позитивни социјални промени “ спроведен од Фондација за развој на локалната заедница, Институт за развој на заедницата и Центар за одржлив развој Алка ,финансиски подржан од Европската Унија, а се реализира од ЗГ Надеж –НОРЕ од Македонска Каменица во партнерство со ЗГ ИНИ Виница. Проектот ќе се реализира на подрачјето на ЕЛС М.Каменица и ЕЛС Виница.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Scroll to top