На ден 14.03.2018 година, претставници на здружението „Надеж - Норе“, присуствеваа на форум за интензивирање на сирабитката со Република Бугарија, и пронаоѓање на партнери за заедничко аплицирање на повикот за прекугранична соработка.

Форумот се одржа во ресторантот „Либеро“ во Делчево.

Истиот беше организиран од страна на ЕУ - Интераг Ипа програма за прекугранична соработка.

ДОНАТОРИ 

НИЕ НА ФЕЈСБУК

JSN Air 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework