Во периодот од 21.09. до 23.09.2018 година претставник од здружението „Надеж - Норе“, учетвуваше на обука на тема: „Транспарентност, отчетност и интегритет на институциите во јавните набавки“.

Обуката се одржа во хотелот „Метропол“ во Охрид.

Обуката беше во организација на: „Центарот за цивилни комуникации“ од Скопје и Фондацијата „Фокус“ од Велес, а истате беше спроведена во рамките на проект финансиран од ЕУ.

ДОНАТОРИ 

НИЕ НА ФЕЈСБУК

JSN Air 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework