Природна перспектива

Природна Перспектива е иницијатива на неколкумина млади наши членови, кои се борат за поздрав и поодржлив начин на живот, со наши традиционални методи и древните знаења во комбинација со модерната технологија. 
Се работи за иницијатива чија визија е создавање на еден еко-центар, заедница каде луѓето ќе ги сплотува грижата и љубовта кон природата, проткаена со шарени активности. Од одгледување на домашен зеленчук и овошје, градење со природни материјали, одржливост на ресурси, одржување на најразни работилници за деца и возрасни, тренинзи за јога и други техники за благосостојба на телото и умот, волонтерство, па се до туристички понуди во природа. Долго време скитавме низ животот барајќи ја нашата цел, света мисија, одговор на едно едноставно прашање: Зошто сме овде?

ДОНАТОРИ 

НИЕ НА ФЕЈСБУК

JSN Air 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework