На ден 21.01.2019 година во Виница, во рамките на проектот „Силни месни заедници, за силна локална демократија“, се одржа втората работилница, кој што како таква здружението „Надеж - Норе“ ја спроведува во содејтво со здружението „ИНИ“ од Виница. 

На работилницата присуствуваа 25 граѓани - претставници од месните заедници од с. Блатец, с. Јакимово, с. Истибања и с. Липец.

Проектот „Силни месни заедници, за силна локална демократија“, е финансиски подржан од ЕУ, во рамките на проектот: „Силни граѓански организации за силна локална демократија“, кој што како таков во Република Македонија го имплементираат:  Фондација за развој на локалната заедница - Штип, Институт за развој на заедницата - Тетово и Центар за одржлив развој Алка - Скопје.

ДОНАТОРИ 

НИЕ НА ФЕЈСБУК

JSN Air 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework