Хумана перспектива

Акција за ПОМОШ на дедо Стоимен од с.Цера.

Откако на социјалните мрежи се појавија фотографии преку кои дознавме за тешките услови за живот на 60 годишниот Стоимен Стоилов од село Цера, започна акција за негова помош. Телефонскиот број  071-737-465 во наредните денови ќе биде достапен за хуманите граѓани кои ќе може да се информираат на кој начин можат да му помогнат на Стоимен Стоилов, кој […]

Апел за помош

Судбината си поигрува со уште еден млад живот. На петнаесетгодишната Сара Настеска од Охрид дијагностициран и е малиген тумор „Anemija Plastica“ кој ја напаѓа коскената срж и не дозволува  правилна регенерација на крвта во организмот. Во најкраток рок на Сара треба да и се изврши трансплантација на коскена срж, што според нејзиното семејство е единствена […]

Апел за помош

Ајде да се сплотиме и заедно да спасиме млад живот. 28-годишната Славица Тодоровска – Цаци боледува од агресивен рак на мозокот и за да го продолжи своето лекување во САД, потребна ѝ е наша помош. -Телефони за донации: TELEKOM: 143 107 VIP: 143 483 (со секој повик донирате 100 ден.) Жиро сметка: 200003381608851 Банка: Стопанска банка АД […]

Scroll to top