„Европски Волонтерски Сервис“ преку перспективата на Борче Димитровски

Сакајќи да се потсетам на тоа како го започнав моето ЕВС искуство некако се ме враќа едно 3 години наназад кога го почнавме нашиот личен проект „Природна Перспектива“ заедно со мојата вереница Симона Николова. Тогаш уште студенти во Скопје заедно со група од неколку пријатели решивме по смело да се впуштиме во идеите за алтернативен […]

Scroll to top