Примена „Благодарница“

На ден 22.12.2017 година, на пригодна свеченост одржана во хотелот „Арка“ во Скопје, претставници на здружението „Надеж – Норе“, примија „Благодарница“ за успешно спроведениот проект „Јас сакам да се вратам“, кој што како таков беше спроведен преку донбиен ад-хок грант во рамките на програмата „Civica mobilitas“.

Благодарницата на претставниците на здружението им беше врачена лично од страна на амбасадорката на Швајцарија, нејзината екселенција Сибил Сутер Тејада.

Примена „Благодарница“

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Scroll to top